Բաղադրատոմսեր
  • Օմլետ-ռուլետ

  • Հավի ֆիլե "Le Cordon Bleu"

  • Հավի մսով պաստրոմա` «Մոռացեք երշիկի մասին»

  • Աղցան «Կեսար»` հավով

Օմլետ-ռուլետ


Բաղադրությունը`


Ձու 6 հատ
Կծու պղպեղ 1 պտղունց
Աղ,սև աղացած պղպեղ
Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գթալ
Միջուկի համար անհրաժեշտ է.

 

Սերուցքային պանիր հալած 6 ճաշի գդալ
Շերտերով կտրատած պղպեղ 1 հատ
Համեմունքներ ըստ ճաշակի


Պատրաստման եղանակը`


Ձուն պղպեղները աղը լավ հարել: Թավայի մեջ լցնել ձիթապտղի յուղը թողնել միքիչ տաքանա: Ավելացնել ձուն,եփել այնքան որ երկու կողմից դառնա ոսկեգույն
Թողնել սառչի: Սառելուց հետո վրան քսել հալած պանիրը,դնել սալաթի տերևներ
Շարել շերտատած պղպեղը,ավելացնել համեմունքները,փաթաթել,ամրացնել փայտիկներով դնել սառնարանը և թողնել 30 րոպե,այնուհետև հանել և կտրատել: Բարի ախորժակ: